Logo
Bekijk onze
HighTea
Bekijk onze
Diner kaart
Reserveer nu
Jeu de Boules
Reservering plaatsen

BRUIDSSUITE

Restaurant Meesters in Mijdrecht beschikt over diverse bruidssuites en een groot aantal hotelkamers voor uw bruiloftsgasten.

De luxe Bruidssuites zijn een lust voor het oog. Deze grote, aangename kamers zijn voorzien van een royale living, apart slaapgedeelte, zithoek of terras en een ruime badkamer.

Restaurant Meesters beschikt over 2 Bruidssuites.

De bruidssuites zijn te boeken om in te verblijven tijdens uw huwelijksnacht of een romantisch weekend weg. Denk hierbij aan een huwelijksaanzoek, jubileum of een leuke verassing voor uw geliefde. Speciaal voor deze gelegenheden heeft Restaurant Meesters het Love en Marriage arrangement. Hierbij worden u en uw partner onder andere verwend met een ontbijt op bed, chocolade en champagne.

BRUIDSSUITE IN UTRECHT

De bruidssuites bevinden zich in de provincie Utrecht. Restaurant Meesters ligt zich dichtbij de snelweg en is goed te bereiken met het OV. Wij beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bruidssuites of een vrijblijvende bezichtiging van onze trouwlocatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.

BRUIDSSUITE FACILITEITEN: