Logo
Bekijk onze
HighTea
Bekijk onze
Diner kaart
Reserveer nu
Jeu de Boules
Reservering plaatsen

BRUILOFT RECEPTIE EN DINER

Restaurant Meesters heeft verschillende sfeervolle zalen die erg geschikt zijn voor een receptie of huwelijksdiner aansluitend aan de huwelijksvoltrekking. Onze trouwlocatie is centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

BRUILOFT RECEPTIE

In onze trouwzalen komt uw bruiloft receptie volledig tot zijn recht. Er zijn verschillende settings mogelijk voor grote groepen of een intieme receptie. Hotel Mijdrecht kan ook zorgen voor de aankleding en decoratie van uw receptie, en de catering.

Professioneel huwelijksdiner

U kunt er ook voor kiezen bij ons te dineren met uw huwelijksgezelschap. Restaurant Meesters is zeer ervaren in het cateren van bruiloften. Het diner en de gerechten zullen volledig afgestemd worden op uw wensen. Door de verbinding met Hotel Mijdrecht bent u bij ons verzekerd van een vakkundig bereid huwelijksdiner voor u en uw gasten.

TROUWZALEN EN TROUWFEESTZALEN

De trouwzalen van Restaurant Meesters lenen zich voorgrote en kleine groepen. De zalen zijn flexibel qua opstelling en inrichting. Restaurant Meesters beschikt over voldoende meubilair en kan voor u de aankleding en decoratie van de zaal verzorgen.

Een impressie van onze trouwzalen en de mogelijkheden per zaal vind u op de pagina zalen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een volledig verzorgde bruiloft receptie of een uitgebreid huwelijksdiner kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 0297-285858