Logo
Bekijk onze
HighTea
Bekijk onze
Diner kaart
Reserveer nu
Jeu de Boules
Reservering plaatsen

JUBILEUMFEEST

Viert u het 25 jarig bestaan van een bedrijf, bent u samen 100 jaar oud, 50 jaar getrouwd of een ander jubileum / feestelijke gebeurtenis? Restaurant Meesters heeft de perfecte locatie om een jubileum met grote of kleine groepen te vieren.

FEESTLOCATIE VOOR JUBILEUM

Op onze feestlocatie beschikken wij over diverse zalen waar u gebruik van kunt maken bij het vieren van een jubileum. Afhankelijk van de grootte van uw groep of de gelegenheid kunt u kiezen uit verschillende feestzalen of combinaties hiervan. De zalen kunnen beschikken over een eigen bar, dansvloer, tuin of een lounge. Bekijk het overzicht van onze feestzalen voor jubilea.

CENTRAAL GELEgEN FEESTLOCATIE

De feestlocatie van Restaurant Meesters is centraal gelegen in Mijdrecht, tussen Utrecht en Amsterdam. En goed te bereiken met auto en openbaar vervoer. Bij de feestlocatie is een ruime gratis parkeergelegenheid, ook voor grote groepen. De zalen zijn geschikt voor grote en kleine groepen en zijn flexibel in setting en inrichting. U kunt hierbij denken aan een beamers, meubilair en decoratie.

MOGELIJKHEDEN JUBILEUM VIEREN

Graag bekijken we samen met u aan de hand van de wensen voor het vieren van een jubileum welke feestzaal geschikt is. De aankleding wordt volledig afgestemd op uw wensen, evenals de catering en hapjes die geserveerd worden.

UW JUBILEUM VIEREN BIJ Restaurant Meesters

Voor meer informatie over de mogelijkheden van het vieren van uw jubileum of verjaardag bij Restaurant Meesters kunt u contact opnemen of een offerte aanvragen via het contactformulier of bellen naar 0297-285858. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken om onze feestlocatie te bekijken.