Brug Bouwen

Brug Bouwen bij Restaurant Meesters in Mijdrecht

Klaar voor een spannende en uitdagende teambuilding activiteit? Doe mee aan de Brug Bouwen uitdaging bij Restaurant Meesters in Mijdrecht en ontdek hoe goed jullie als team kunnen samenwerken en communiceren!

De Brug Bouwen Uitdaging

Bij deze activiteit worden jullie uitgedaagd om zonder instructies een stevige brug te bouwen. Het doel is om ‘de brug te slaan’ door middel van effectieve communicatie en samenwerking. Zullen jullie een robuuste brug creëren die standhoudt, of eindigen jullie met een wiebelende constructie?

Twee Brugdelen Verbinden tot Eén Stevige Constructie

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de groep verdeeld in twee of meer teams. Twee teams werken vanaf tegenoverliggende kanten van het water samen aan één brug, die wordt opgebouwd uit stevige houten palen en touwen. Tijdens het bouwproces is overleg binnen je team én met het team aan de overzijde cruciaal. Wat gebeurt er als twee teams compleet verschillende ideeën hebben over het ontwerp? Zullen beide delen van de brug samenkomen tot één stevige constructie? Het lijkt misschien eenvoudig, maar de ultieme test is of beide teams elkaar veilig aan de overkant kunnen bereiken. Als jullie erin slagen om een stabiele brug te bouwen, hebben jullie als teams een samenwerkingsprestatie geleverd om trots op te zijn!

Bouwen aan Succes door Effectieve Communicatie en Samenwerking

Deze activiteit biedt een spannende uitdaging die kan worden gekoppeld aan specifieke thema’s zoals samenwerking, communicatie, creativiteit, teamdynamiek, leiderschap, besluitvorming of elkaar beter leren kennen. Brug Bouwen is dé stoere en creatieve activiteit waarmee je op een praktische en leuke manier de kern van teamwork ontdekt. Doe mee en bouw samen aan succes!

Brug Bouwen Bij Restaurant Meesters in Mijdrecht

Deze verbindende outdoor teambuilding activiteit is geschikt voor 8 tot 80 deelnemers en kan bij Restaurant Meesters in Mijdrecht worden georganiseerd. De activiteit duurt ongeveer 1,5 uur. Afhankelijk van de groepsgrootte bouwen we één of meerdere bruggen.


Zin in een unieke teambuilding ervaring?
Reserveer dan bij Restaurant Meesters in Mijdrecht en doe mee aan de Brug Bouwen uitdaging. Samen bouwen, samen winnen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima