Onze selectie zalen

DE BEKRONING VAN ELK EVENEMENT

Voor private dining, een zakelijke bijeenkomst in welke vorm dan ook of een feestelijke receptie, onze drie fantastische salons geven cachet aan elk evenement. De meest moderne audio/visuele faciliteiten en uiteraard een draadloze internetaansluiting zijn beschikbaar. Inmiddels hebben veel bedrijven en particulieren gebruik gemaakt van onze faciliteiten en steeds tot groot genoegen. Samen met onze uitgebreide mogelijkheden op het terrein van catering, lunch en diner, bieden we u het maatwerk dat onderscheid maakt.

De salons zijn stijlvol ingericht en geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Salon Marickenland

Salon Marickenland is één van de vergaderruimtes van vergaderlocatie Hotel Mijdrecht Marickenland. De intieme vergaderruimte is geschikt voor maximaal 20 personen. De vergaderzaal heeft een grootte van 32 m2 en beschikt over een grote tafel met gemakkelijke stoelen. De openslaande deuren, het daglicht en de relaxte sfeer maken het een prettige ruimte voor elke vergadering.

zaal-vergaderzaal02

De tuinkamer

De Tuinkamer biedt u een ruime vergaderzaal met veel daglicht. De aangrenzende ruime tuin biedt de mogelijkheid te pauzeren of even een frisse neus te halen. De vergaderzaal heeft een grootte van 90 m2 en kan op de verschillende manieren ingedeeld worden.

zaal-presentatiezaal

Salon Meesters

Salon Meesters is met 120 m2 de grootste vergaderzaal van Vergaderlocatie Hotel Mijdrecht Marickenland. De foyer grenst aan vergaderzaal Salon Meesters en kan dienen als Break-Out room. De vergaderzaal beschikt over daglicht en kan op verschillende manieren ingedeeld worden

P1010895

Uitgebreide mogelijkheden

Er is een capaciteit van 2 tot maximaal 110 personen. Voor alle denkbare technische apparatuur en moderne voorzieningen kan worden gezorgd. De uitmuntende service van de professionele medewerkers zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Wilt u meer informatie over de vergaderzalen of vergaderarrangementen of wilt u direct een vergaderruimte reserveren?
Bel ons op: 0297-285858

Babyshower

Bedrijfsfeest

Bruiloft

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima