Daar maken we een feest van

We faciliteiten van ons hotel, onze salons, ons grand café – restaurant en onze professionele, vriendelijke medewerkers dragen ertoe bij dat elke festiviteit een echt feest wordt. Met als klap op de vuurpijl de mogelijkheid om uw huwelijksvoltrekking op onze locatie te laten plaatsvinden.

We hebben toestemming van de gemeente De Ronde Venen om daarvoor als buitengewone locatie te dienen. Samen met u maken we van de mooiste dag van uw leven een dag om nooit te vergeten.

Onze medewerkers adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Trouwlocatie Mijdrecht

Restaurant Meesters is gelegen in de provincie Utrecht en mag in de gemeente De Ronde Venen als buitengewone trouwlocatie dienen. Dit is vanwege de mogelijkheden die de trouwlocatie biedt om uw huwelijksdag van begin tot eind tot een unieke en onvergetelijke ervaring te maken.  

bruiloft-bruidspaar02

Trouwen bij Restaurant Meesters

De trouwlocatie van Restaurant Meesters biedt een totaal concept voor uw bruiloft. Van ceremonie, tot receptie en uw trouwfeest tot en met de overnachting. Ook verzorgen wij graag de catering voor uw bruiloft op de locatie van Restaurant Meesters.

De trouwlocatie is centraal gelegen in Mijdrecht tussen Utrecht en Amsterdam en beschikt over voldoende gratis parkeermogelijkheden voor uw gasten. De aankleding en catering worden volledig afgestemd op de wensen van het bruidspaar en verzorgd door de ervaren medewerkers van Restaurant Meesters.

hotel-wijn

Zalen ceremonie, trouwfeest of receptie

Restaurant Meesters beschikt over diverse sfeervolle zalen geschikt voor bruiloften tot 150 gasten. Maar ook de officiële huwelijksvoltrekking en receptie komen goed tot hun recht in een van onze trouwzalen. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden waarbij uw wensen centraal staan. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u graag van onze adviezen en suggesties.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima