Grand Café, Restaurant & Terras

“Uit en toch thuis gewaagd, spraakmakend en opvallend. Maar ook uitnodigend en inspirerend. Zo praten onze gasten over ons hotel en restaurant.
De chique uitstraling wordt gewaardeerd. De warme en ongedwongen sfeer omarmd. Je bent uit en toch op een wonderbaarlijke manier helemaal thuis.”

Grand Café

Een smaakvolle, snelle lunch in het Grand Café of uitgebreid dineren in het restaurant of andersom. Alleen, met z’n tweetjes of met een grote groep. Het kan allemaal. Maar welke keuze u ook maakt, we verrassen u telkens weer met een vlotte, professionele bediening onder leiding van onze restaurantmanager. En met verfijnde gerechten van bijzonder niveau. Subtiel gepresenteerd en een lust voor het oog.

0069_aug09AF

Restaurant

De chef-kok en zijn keukenbrigade zijn gepassioneerde vakmannen. Ze verwerken alleen de meest verse ingrediënten. Geleverd door bekende producenten die kwaliteit en puurheid combineren met vakmanschap en respect voor tradities. Onze chef-kok grijpt terug op de klassieke Franse keuken, maar dan wel in een modern jasje.

restaurant-garnalen

XL Terras

Lekker even wat drinken, de lunch gebruiken of uitgebreid dineren? Als het weer het toelaat, is het goed toeven op onze terrassen. Aan de achterzijde van Grand Café – Restaurant Meesters zit u overdag heerlijk in de zon en valt er altijd wat te beleven.
Ons bijzondere tuinterras aan de achterkant is de ideale, beschutte plek voor speciale activiteiten of het in alle rust genieten van al het goede dat onze keuken te bieden heeft. Het comfortabele meubilair, de smaakvolle opzet en de fraaie beplanting geven het geheel een sfeervolle uitstraling.

IMG_6658-01

Ons menu

Onze keuken heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Zowel voor de kleine hapjes, als voor de lunch en het diner. Naast de vaste onderdelen op de regelmatig wisselende hoofdkaart, presenteren we op gezette tijden ook bijzondere themagerechten.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima