Daar maken we een feest van

Restaurant Meesters is uitermate geschikt voor de organisatie van bedrijfsfeesten. De feestlocatie is ingericht voor ontvangst van groepen en bedrijven. Naast bedrijfsfeesten of personeelsfeesten is de locatie ook geschikt voor productpresentaties, zakelijke bijeenkomsten, netwerkborrels of vergaderingen.

Voor meer informatie over de organisatie van een bedrijfsfeest of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen met Restaurant Meesters via het contactformulier of door te bellen naar 0297 285858.

Bedrijfsfeest Mijdrecht

U kunt kiezen uit een van onze grote of kleine feestzalen voor uw bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst. Elke zaal heeft zijn eigen charmes en biedt verschillende mogelijkheden om uw bedrijfsfeest tot een groot succes te maken

0099_11012013

Jubileumfeest bij Restaurant Meesters

Restaurant Meesters kan ook de catering verzorgen voor uw jubileumfeest. Hierbij zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Van een zakelijk diner of een BBQ, buffet of lekkere hapjes bij een borrel. Wij zijn u graag van dienst. Restaurant Meesters is verbonden aan Hotel Mijdrecht, hierdoor bent u verzekerd van professionele catering tijdens uw bedrijfs- jubileum- of personeelsfeest.

0020_11012013

Feestlocatie Mijdrecht

Onze feestlocatie is centraal gelegen in een straal 20 km vanaf zowel Utrecht als Amsterdam. Wij hebben een groot aantal parkeerplekken beschikbaar waar u  en uw personeel of gasten kosteloos gebruik van kunnen maken tijdens uw bedrijfsfeest.

0009_11012013

Zalen ceremonie, trouwfeest of receptie

Restaurant Meesters beschikt over diverse sfeervolle zalen geschikt voor bruiloften tot 150 gasten. Maar ook de officiële huwelijksvoltrekking en receptie komen goed tot hun recht in een van onze trouwzalen. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden waarbij uw wensen centraal staan. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u graag van onze adviezen en suggesties.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima