Expeditie Marickenland

Expeditie Marickenland bij Restaurant Meesters in Mijdrecht

Vergeet je kantoortaken en deadlines, want met de teambuilding activiteit Expeditie Marickenland draait alles om overleven!
Samen met je team probeer je de andere teams te verslaan in de verschillende spelonderdelen. Tactiek, moed, aanpassingsvermogen en teamgeest bepalen uiteindelijk de kampioenen van deze unieke teamactiviteit. Ontdek zelf waarom dit programma zo populair is.

Avontuurlijke Team Expeditie

Gestrand op een onbewoond (w)eiland, moet je samen met je team zien te overleven. Dit betekent dat je getest wordt op mentale en fysieke kracht, en natuurlijk de beruchte eetproef ondergaat. Ook andere teams strijden om te overleven en zullen er alles aan doen om jouw team te overtreffen tijdens de verschillende spelonderdelen. Alleen met goede samenwerking en de juiste strategie kan je team de Expeditie Marickenland uitdaging winnen.

Survival Opdrachten Winnen

Alle teams gaan de strijd met elkaar aan tijdens zes verschillende survivalopdrachten. Vuur maken zal zeker onderdeel zijn van jullie missie! Het Expeditie Marickenland programma is zo opgezet dat elk team kans heeft om te winnen. Bundel alle krachten in je team en verover samen de felbegeerde eerste plaats in deze spannende en hilarische teambuilding activiteit!

Expeditie Marickenland bij Restaurant Meesters

Deze avontuurlijke outdoor teambuilding activiteit, Expeditie Marickenland, is geschikt voor 20 tot 150 deelnemers. Het programma duurt 2 tot 2,5 uur en is perfect voor zowel kleine als grote groepen. Kom samen en ontdek wie er als ultieme overlevingskampioen uit de bus komt!

Klaar voor het avontuur?
Sluit je aan bij Expeditie Marickenland bij Restaurant Meesters in Mijdrecht en beleef een onvergetelijke teambuilding ervaring!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima