Logo
Bekijk onze
HighTea
Bekijk onze
Diner kaart
Reserveer nu
Jeu de Boules
Reservering plaatsen

PERSONEELSFEEST

De feestlocatie Restaurant Meesters biedt uitgebreide mogelijkheden om een geweldige avond voor uw personeel te verzorgen. De diverse feestzalen lenen zich voor een groot personeelsfeest of een gezellig diner met uw collega’s. Ook kunnen wij de catering voor u verzorgen en bijdragen in de aankleding, decoratie en entertainment.

PERSONEELSFEEST ORGANISEREN

Wanneer u van plan bent een personeelsfeest te organiseren denken wij graag met u mee. Vanwege de verbinding met Hotel Mijdrecht kunnen wij u en uw collega’s voorzien van een heerlijk diner of culinaire hapjes tijdens een borrel. Ook hebben wij diverse mogelijkheden waarmee de avond een extra dimensie krijgt op het gebied van entertainment. De inrichting en decoratie van de feestzaal stemmen wij van te voren met u af.

ZAAL HUREN PERSONEELSFEEST

U kunt bij ons een of meerdere zalen huren voor uw personeelsfeest. De zalen verschillen van setting en faciliteiten. Zo hebben wij zalen met een bar of grenzend aan een tuin. Of kunt u een kleinere sfeervolle zaal huren voor een diner, receptie of borrel.

PERSONEELSFEEST ARRANGEMENTEN

Naast het entertainment arrangement hebben we diverse andere leuke, gezellige en uitdagende arrangementen beschikbaar voor een onvergetelijk personeelsuitje of –feest.

CENTRAAL GELEGEN FEESTLOCATIE

De feestlocatie Restaurant Meesters ligt zeer centraal tussen Amsterdam en Utrecht in. De locatie is goed te bereiken met het OV en de auto. Wij beschikken over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen via het contactformulier.